Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 719 pagini

Categorii: Dezvoltare personala, Psihologie

Descriere

Acest manual de arta succesului se adreseaza adolescentilor cu predispozitii exceptionale si geniale, cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani. In aceasta categorie, ar putea fi inclusi maximum 10% dintre adolescentii natiunii noastre. Din randul lor, se vor ridica elita viitorului, pionierii progresului si civilizatiei nationale si mondiale. Chiar si cei mai inzestrati adolescenti trebuie sa studieze si sa exerseze circa doi ani regulile si formulele din acest volum, pentru a-si perfectiona personalitatile, incat sa abtina succese remarcabile in domeniile care ii pasioneaza. Cei mai staruitori dintre ei vor atinge cu siguranta taramul succeselor si fericirii.
Desigur, manualul poate fi studiat si de adolescentii mai putin inzestrati psiho-intelectual, cu scopul de a-si cali personalitatile pentru competitia dura din societatea actuala.


Comandă online Ingeri Rebeli - Carte pentru adolescenti inteligenti la 25,00 lei scrisă de Pavel Corut, tiparită la editura Corut Pavel în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ingeri Rebeli - Carte pentru adolescenti inteligenti nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.