Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Dezvoltare personala

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 294 pagini

ISBN: 9786063800955

Categorii: Psihologie, Dezvoltare personala

Descriere

în această lucrare, Anthony Seldon face o distincţie relevantă între noţiunile de plăcere, fericire şi bucurie şi ne oferă o abordare originală, pentru a trăi vieţi mai pline de sens. El explică cum goana după fericire poate deveni o capcană (seducătoare, de altfel) care să ne facă să credem că nu există alt scop mai important în viaţă decât acela de a fi fericiţi. De fapt, autorul este sceptic în legătură cu noile tendinţe în materie de psihologie, precum psihologia pozitivă care promovează o viziune hedonistă asupra vieţii.

Anthony Seldon ne îndeamnă să transcendem aceste idei dacă ne dorim să atingem un nivel mai profund al fericirii şi al evoluţiei personale. în acest sens, prin intermediul unor exerciţii practice şi teme profunde la care să reflectăm, suntem invitaţi într-o călătorie de introspecţie menită să ne ajute să ne cunoaştem şi să ne înţelegem mai bine, precum şi să descoperim darul pe care l-am primit la naştere - starea de bucurie profundă şi plenară.

„Această carte este o adevărată comoară! Este bogată în informaţii, comprehensivă şi profundă. Este scrisă excepţional de bine şi oferă o hartă pentru călătoria pe care cu toţii o avem de făcut, atunci când ne căutăm fericirea.”
TANYA BYRON,
psiholog clinician, gazdă a emisiunilor BBC
LittleAngels şi The House ofTiny Tearaways

„O abordare sinceră şi originală despre cum să trăieşti o viaţă mai fericită.”
DERREN BROWN,
magician, hipnotizator şi scriitor


Comandă online Ce este dincolo de fericire la 19,00 lei scrisă de Anthony Seldon, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Dezvoltare personala. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ce este dincolo de fericire nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.