
ISBN: 978-973-675-961-1
Editura: Litera
Colecția: Secretele bucatariei
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 144 pagini
Stare: de anticariat (foarte buna)
Categorii: Gastronomie, Diverse
Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. în plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.
Comandă online Carne alba- Secretele bucatariei, vol. 1 la 15,00 lei isbn 978-973-675-961-1, tiparită la editura Litera face parte din colecția Secretele bucatariei în anul 2010. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Sfaturi gospodaresti pentru tinere
Ceres
Tamara Graneanu
237 pagini
An: 1983
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Volei in scoala
Sitech
George Dina
214 pagini
An: 2012
Integrarea Basarabiei in viata spirituala romaneasca (1918-1940) - Studii
Cartdidact
Gheorghe Palade
298 pagini
An: 2010
Riposta creatorilor
Corut Pavel
Pavel Corut
252 pagini
An: 2002
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sa nu ne temem de apa
Sport-Turism
Mircea Olaru
138 pagini
An: 1988