
Autor(i): Stere Stavrositu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 311 pagini
Tip copertă: tare
Stare: de anticariat (buna)
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Bogat ilustrata cu fotografii originale
Comandă online Ghid profesional in alimentatia publica la 37,00 lei scrisă de Stere Stavrositu, tiparită la editura Tehnica în anul 1982 cu un număr de 311 pagini. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Meniul de la preparare la servire
Ceres
Stere Stavrositu
252 pagini
An: 1987
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Probleme plane in teoria elasticitatii, Volumul al II-lea
Academiei Republicii Socialiste Romania
P. P. Teodorescu
670 pagini
An: 1966
Introducere in mecanica solidului cu aplicatii in inginerie
Academiei Republicii Socialiste Romania
1152 pagini
An: 1989
Aplicatii ale transformatelor Laplace si Fourier in studiul Vibratiilor Autovehiculelor
Sitech
Mihaela-Liana Bogdan
229 pagini
An: 2019
Rezistenta materialelor - Note de curs pentru studentii din anul II, Facultatea de Constructii Civile si Indus
Institutul de Constructii Bucuresti
Panait Mazilu
397 pagini
An: 1974
Probleme plane in teoria elasticitatii, Volumul I
Academiei Republicii Populare Romane
P. P. Teodorescu
996 pagini
An: 1961